Köszöntök mindenkit az oldalon!

Itt mindent megtalálsz a Gilmore lányokról (Szívek szállodája) és annak szereplőiről, nézegethetsz képeket, kereshetsz élethelyzetedre megfelelő GIF-eket.

Nemsokára jönnek a visszatérő epizódok, amit minden rajongó várva vár. Addig üssük el az időt és nézzük együtt a régi részeket, böngésszünk az epizódok bakijai és érdekességei közt, és találjunk olvasnivaló könyveket, megnézésre szánt filmeket a pop-kultúra referenciák közül. Hallgassuk a részben elhangzott bandák zenéit. Alkossunk közösséget.
Gilmorizálódjunk

Köszönöm a lojalitást: Jilda


Fall25.jpg
Fall26.jpg
Fall23.jpg
Fall24.jpg
Fall22.jpg
Fall21.jpg

Legutóbbi videók
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Nyár - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tél - HD és FullHD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #3 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #2 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz kivágott jelenet - magyar felirattal
Szívek szálldoája - A kezdetek - Promóciós videó - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #1 - magyar felirattal

Hírek és frissítések
Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések
Képek, előzetes, fórum
2016. szeptember 10. 19:57

Egyre közelebb és közelebb kerülünk a premierhez. Mint azóta már kiderült, a minisorozatot NOVEMBER 25-étől lesz látható a Netflixen. Az előzetes azonban nem az új részek egyik jelenetét tartalmazza, hanem csak a vetítés időpontjának bejelentésére készült:


A hír felkapott volt nem csak a nemzetközi médiában, hanem itthon is. Az itthoni népszerűség csak a javunkra válhat, hiszen ha sokan várjuk a sorozat folytatását (és úgy tűnik, végre a magyar média is rájött, milyen rendkívüli ez a sorozat), akkor nagyobb az esély arra, hogy le is szinkronizálják. Pár cikk, amit a magyar híroldalak közöltek a sorozat érkezéséről, annak várható fejleményiről (minden cikk linkjét áthúztam, amelyik spoilert tartalmazhat:

A premierhez közeledve rengeteg új kép is napvilágot látott az epizódokból, valamint újabb promóciós képek is előkerültek. A képeket a kisképekre kattintva megtekinthetitek:

Gilmore girls promo képek A Year in the Life
Gilmore girls A Year in the Life - epizódképek

Még egy frissítéssel szolgálhatok nektek: elkészült a fórum, melyben közösséget tudunk nyitni. A téma természetesen a Gilmore girls, de egyéb témákkal is be lehet kapcsolódni:

forum

Comments

1.02 és 1.03 Popkulturális utalásai
2016. július 04. 10:21

Ma elkészítettem nektek az 1.02 Első nap a suliban és az 1.03 Inkább a halál c. részek popkultúráját. A 3. részhez tartozó írás teljesen új, valamint mindkettőhöz készült egy videó is. A videókat alul, valamint az epizódismertetőknél is megtaláljátok:

Comments

1.01 Popkulturális utalásai
2016. július 02. 18:10

Készítettem nektek egy videót, melyben hallhatók az első rész magyar popkulturális utalásai. Természetesen ez az epizódismertetőhöz is felkerült a videó:

Comments

Új promóciós képek a galériában!
10:20

Ma elhoztam nektek a 2., a 3. és a 4. évad promóciós képeit, így a galéria képeinek száma már majdnem meghaladja az 1000 db-ot! Ha valami szép webes design-t, háttérképet, vagy egyebet szeretnétek készíteni, érdemes bönészgetni belőlük, hiszen nagyon sok van, és mind-mind a megtalálható legjobb (általában HQ) minőségben./Today I brought you the promotional pictures of season 2, season 3 and season 4, so the number of pictures in the gallery have been almost over 1000 already. If you want to make some nice web designs, or web arts it is worth it to see them, because there are loads of pictures and every photo is available in the best (usually HQ) quality.

Gilmore girls season 2 promotional pictures

Gilmore girls season 3 promotional pictures

Gilmore girls season 4 promotional pictures

Comments

Michelle Obama snapchatjének népszerűsítésére Rory Gilmore is beszállt
2016. június 29. 08:50

01 02
03 04
Mikor az első fotók megérkeztek Alexis-ről és Michelle Obamáról közösen, mindenki csak találgatott, hogy vajon ez egy jelenete lesz-e a Gilmore Girls: A Year in the Life-nak, vagy valami más. Michelle Obama viszont az új Snapchat fiókja népszerűsítése miatt dolgozott együtt Alexis-sel, mivel elindított egy kezdeményezést (neve Let Girls Learn – Engedjétek a lányokat tanulni), ami a lányok oktatását segíti. Alexis karaktere erre szerintem egy ideális választás volt, hiszen nem egy lázadó, hanem egy osztályelső volt Rory, akinek a tanulás, az olvasás mindennél többet jelent.

“Michelle Obama nincs a Gilmore Girls: A Year in the Life-ban. Ez csak egy kis szórakoztató dolog volt, amit Alexis megtett, hogy támogassa Michelle Snapchat csatornáját és a Let Girls Learn kezdeményezést.”

A videóban Alexis (mint Rory) egy rakás jó könyvet hozott Michelle-nek, hogy válasszon közülük, melyiket olvasná szívesen a repülőn. A könyvek mellett odaad a First Lady-nek egy ajándékot, amit az anyja (Lorelai) küldött, és ami nem más mint egy doboz Pop Tarts, ami egy népszerű reggeli édesség Amerikában. A Pop Tarts egy elősütött tészta különböző édes töltelékekkel, amit aztán a kenyérpiritóban lehet készre sütni.

Most pedig következzék a videó:

 

 

Comments

Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések