Köszöntök mindenkit az oldalon!

Itt mindent megtalálsz a Gilmore lányokról (Szívek szállodája) és annak szereplőiről, nézegethetsz képeket, kereshetsz élethelyzetedre megfelelő GIF-eket.

Nemsokára jönnek a visszatérő epizódok, amit minden rajongó várva vár. Addig üssük el az időt és nézzük együtt a régi részeket, böngésszünk az epizódok bakijai és érdekességei közt, és találjunk olvasnivaló könyveket, megnézésre szánt filmeket a pop-kultúra referenciák közül. Hallgassuk a részben elhangzott bandák zenéit. Alkossunk közösséget.
Gilmorizálódjunk

Köszönöm a lojalitást: Jilda


Fall25.jpg
Fall26.jpg
Fall23.jpg
Fall24.jpg
Fall22.jpg
Fall21.jpg

Legutóbbi videók
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Nyár - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tél - HD és FullHD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #3 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #2 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz kivágott jelenet - magyar felirattal
Szívek szálldoája - A kezdetek - Promóciós videó - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #1 - magyar felirattal

Hírek és frissítések
Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések
Elérhető az oldal már bármely (és bármekkora) felületről
2016. május 17. 01:17

Szívek szállodája fansite

Kedves látogatók!
 
Mint észrevehettétek, az elmúlt hetek főként a design fejlesztésével mentek el, hol nem volt elérhető a lábléc, hol az egyik kép, hol a másik kép és így tovább. De megnyugtatlak Titeket, mostantól teljes körben üzemel az oldal (ha a szerver is engedi) és az apró változtatásokat már nem fogjátok észrevenni. Mostantól igazán a tartalomra fog irányulni a hangsúly!
 
A sok herce-hurca azért kellett, hogy egy bármely eszközről elérhető oldalt “varázsoljak” Nektek, így akár út közben is böngészgethetitek, bármekkora is a kijelzőtök. Sok méretre, sok eszközön leteszteltem a működést, és szerencsére mindegyiken megfelelően működik. Ha bármi technikai kérdésetek/kérésetek lenne, kérlek jelezzétek nekem a mojito317 [kukac] lukes-diner [pont] fansitehost [pont] com e-mail címen.

Comments

Nehéz kezdet
2016. április 30. 12:07

Kedves Látógatóim!

 

Én Jilda vagyok, a korábbi GilmoreGirls.Hu tulajdonosa. Sokáig érett bennem a gondolat, hogy fel kellene élesztenem az oldalt, viszont sosem volt rá időm és energiám, de ezek azok, amiből az embernek sosincs. Remek alkalomnak találtam az újraindításhoz ezt a pillanatot, mikor mindnyájan a Szívek szállodája folytatására, a 4 részes miniszériára várunk. Azóta felnőttem, sokat tapasztaltam és kísérletezgettem programozás terén, valamint az angol tudásom is kézzel foghatóan jobb lett.

Nagyon szeretek weblapot fenntartani, már csak azért is, mert közösségépítő, és sokszor emberek ismerhetik meg egymást általa, másrészt szeretek újdonságokat, képeket, híreket és cikkeket megosztani Veletek, a többi rajongóval. Ennek fejében szeretnék egy fórumot is nyitni a közeljövőben, melyre regisztrálás nélkül, és regisztrálással is lehet majd írni. Nagyon sok tervem van, mit kezdhetnék az oldallal (egyik nagy vágyam, hogy kétnyelvűvé alakítom, de ez még csak a jövő zenéje, egyelőre maradnék a magyarnál) de nem sorolom fel őket, majd úgyis észre fogjátok venni. Első lépésben még az oldal szerkezetén, stílusán szeretnék csiszolgatni.

 

Sokáig húztam, halasztottam a nyitást, de végre volt egy kis szabadidőm (és kedvem) így befejeztem az oldal struktúrájának felépítését, most már csak a tartalom az, amiben nem bővelkedik a weblap, amit igazán lassan tudok majd csak bővíteni, de annál nagyobb szeretettel.

 

Két fő dolgot szeretnék első sorban kiemelni: az Epizódok oldal már üzemel, valamint az 1. évad 1. két részének teljes ismertetőjét, pop kultúrával, zenével, érdekességekkel, bakikkal együtt már elkészítettem nektek.

 

 

 

1.01 Kár a gőzért:
Rövid ismertetőFőszereplőkVisszatérő szereplőkMellékszereplők

ZenékÉrdekességekBakikPop kultúra

1.02 Első nap a suliban:

Rövid ismertetőFőszereplőkVisszatérő szereplőkMellékszereplők
ZenékÉrdekességekBakikPop kultúra

Nagy nehezen sikerült felderítenem, hogy az 1. három évad részeit mikor sugározták itt Magyarországon, ezeket az infókat részben a saját kis füzetemnek, részben pedig az Ano blognak köszönhetem.

 

Kérlek maradj visszajáró vendég nálam!

Comments

Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések