Köszöntök mindenkit az oldalon!

Itt mindent megtalálsz a Gilmore lányokról (Szívek szállodája) és annak szereplőiről, nézegethetsz képeket, kereshetsz élethelyzetedre megfelelő GIF-eket.

Nemsokára jönnek a visszatérő epizódok, amit minden rajongó várva vár. Addig üssük el az időt és nézzük együtt a régi részeket, böngésszünk az epizódok bakijai és érdekességei közt, és találjunk olvasnivaló könyveket, megnézésre szánt filmeket a pop-kultúra referenciák közül. Hallgassuk a részben elhangzott bandák zenéit. Alkossunk közösséget.
Gilmorizálódjunk

Köszönöm a lojalitást: Jilda


Fall25.jpg
Fall26.jpg
Fall23.jpg
Fall24.jpg
Fall22.jpg
Fall21.jpg

Legutóbbi videók
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Nyár - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tél - HD és FullHD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #3 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #2 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz kivágott jelenet - magyar felirattal
Szívek szálldoája - A kezdetek - Promóciós videó - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #1 - magyar felirattal

Hírek és frissítések
Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések
1. évad zenék, part1
2016. május 29. 12:46

Gilmore girls season 1 tracklistÖsszegyűjtöttem az első 12 rész Interneten megtalálható zenéit. Tudniillik a Gilmore girls-ben nem a legpopulárisabb dalok hangzanak el, viszont olyan dalokat ismerhetünk meg általa, amiket egyébként sose hallottunk volna, pedig nagyon jók. Ezért létrehoztam egy összefoglaló oldalt is a Szívek szállodája 1. évadjának zenéi számára, melyet itt találtok meg. Ezek az epizódok oldalaira is fel fognak kerülni, amint oda jutok, hogy azokat is elkészítsem. Az összesített lejátszási listát pedig a következő Youtube lejátszási listán pörgethetitek végig, ami jelenleg 39 dalból áll:

 

 

 

A Zene menüpont is elkészült, melyen láthatjátok, milyen cikkeket szeretnék majd megírni a Gilmore girls zenéivel kapcsolatban.

Comments

A Szívek szállodája visszatér – Kulisszafotók, az új részek címe
2016. május 28. 19:58

Azt már minden őrült rajongó tudja: a Szívek szállodája négy, egyenként másfél órás epizóddal tér vissza. A forgatási munkálatok február végén kezdődtek, és most, május elején fejeződtek be. Sajnos a megjelenés dátuma még mindig tisztázatlan, sokan írták, hogy karácsonyra várható, mások azt, hogy már ősszel nézhetjük a lányok új kalandjait a Netflixen.

 

Az Internet számos közösségi felületének köszönhetően mi is betekinthettünk a kulisszák mögé: az új- és régi szereplők rengeteg selfie-t készítettek a forgatás alatt, nem is beszélve a rajongói fotókról. Ezeket a képeket összegyűjteni is nehéz, de megpróbálkoztam vele, így a galériába 2 új album is felkerült: az egyik a forgatás eszközeit, helyeit gyűjti össze, a másik pedig a szereplők saját képeivel van tele.

 

Gilmore girls - A Year In The Life - behind the scenes photos - set
Gilmore girls - A Year In The Life - behind the scenes photos - Cast and crew
 

Közben kiderült a 4 epizód összefoglaló címe is: Gilmore girls – A Year in the Life, ami magyarul annyit tesz: “Szívek szállodája – Egy év az életben“. A címet maga Lauren Graham (aki Lorelai-t alakítja) jelentette be egy show-ban. A videót meg is nézhetitek, igen viccesre sikerült, mivel Lauren-t idő előtt behívták a show-ba, így nem jutott ideje felvenni a cipőjét:

 

Lauren Graham-nek amúgy a héten jelent meg második könyve, aminek címe: Talking as Fast as I Can, melyben Lauren a Szívek szállodája forgatásaira, nehézségeire, vidámságaira emlékez vissza. Erről is említést tesz a fenti videóban.

Comments

2. évad epizódképek
11:37

1. évad epizódképek
2016. május 25. 12:44

Elkészült a galéria
2016. május 17. 15:26

Sikerült elkészíteni a galériát, melybe már töltöttem is fel képeket, hisz mit ér egy képgaléria képek nélkül.

Az Entertainment Weekly Magazin áprilisi számában a Gilmore lányok voltak címlapon, és egy igen terjedelmes cikket is írtak a minisorozat indulásáról, érdemes megnézni:

0007.jpg0001.jpg0016.jpg0017.jpg
0018.jpg0019.jpg0020.jpg0021.jpg
0022.jpg0023.jpg

Comments

Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések