Köszöntök mindenkit az oldalon!

Itt mindent megtalálsz a Gilmore lányokról (Szívek szállodája) és annak szereplőiről, nézegethetsz képeket, kereshetsz élethelyzetedre megfelelő GIF-eket.

Nemsokára jönnek a visszatérő epizódok, amit minden rajongó várva vár. Addig üssük el az időt és nézzük együtt a régi részeket, böngésszünk az epizódok bakijai és érdekességei közt, és találjunk olvasnivaló könyveket, megnézésre szánt filmeket a pop-kultúra referenciák közül. Hallgassuk a részben elhangzott bandák zenéit. Alkossunk közösséget.
Gilmorizálódjunk

Köszönöm a lojalitást: Jilda


Fall25.jpg
Fall26.jpg
Fall23.jpg
Fall24.jpg
Fall22.jpg
Fall21.jpg

Legutóbbi videók
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Nyár - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz - HD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tél - HD és FullHD letöltés - magyar felirattal
Csak regisztrált tagoknak érhető el a fórumban
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #3 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #2 - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Tavasz kivágott jelenet - magyar felirattal
Szívek szálldoája - A kezdetek - Promóciós videó - magyar felirattal
Szívek szállodája: Egy év az életünkből - Előzetes #1 - magyar felirattal

Hírek és frissítések
Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések
Gilmore Girls – itthon is a Netflix-en?
2016. június 28. 21:18

A sorozatjunkie írója szerint azért támasztanak fel manapság sorozatokat, hogy “a stream szolgáltatók nézettséget szippantsanak fel. (Vagy, ha tyúk-tojás problematikát feltételezünk, akkor azért szerzik be a régi részeket, hogy mindenki szintre kerüljön a reboot indulására.)”

A legutolsó videóban Lauren elmondja, hogy július 1-től minden országban elérhetővé válik a Netflix kinálatában a Szívek szállodája, azaz a Gilmore girls. A kérdés már csak annyi, vajon Magyarországon is, és ha igen, szinkronnal?

careful_we_talk_fast

A másik az, hogy elindult egy hete a Gilmore girls hivatalos Instagram és Twitter oldala is, és utóbbin mindennap közzéteszik #153DaysofGilmore hashtag alatt az elsőtől kezdve 153 napon át minden rész emlékezetes pillanatait, így gyanakodhatunk rá, hogy a 154. napon, ami november 22-ére esik, jönnek az új epizódok, mivel Lauren új könyve is kb. akkor jön ki. Ez nem csak nekem, de másoknak is eszébe jutott, úgy mint a GilmoreNews szerkesztőinek is.

Comments

Alexis-nek kisbabája született
2016. június 17. 18:31

Alexis Bledelnek és férjének babája születettMiután olyan drámákban játszott, mint a Szívek szállodája, vagy a Négyen egy gatyában, Alexis Bledel tudta, milyen egy titkot megtartani, és sokáig őrizgetett egy nagy titkot egészen mostanig. Miután egy Szívek szállodája-beli kollegája (Scott Patterson- Luke) elárulta a hírt egy interjúben, Bledel nyilvánossá tette az örömteli híreket: tavaly ősszel ő és férje, Vincent Kartheiser egy kisfiút köszönthettek otthonukban. (A bal oldali képen ők ketten láthatók.) A pár a Mad Men – Reklámőrültek forgatásán találkozott 2012-ben, majd 2014-ben házasodtak össze, és ez az első gyermeke a 34 éves Alexis-nek és a 37 éves Vincent-nek.

Nagy év ez Bledel számára, nem csak amiatt, mert anya lett, hanem mert körbe van véve a nem sokára érkező Szívek szállodája Netflix-minisorozat miatt is, mely még idén megérkezik.

Forrás

Comments

1. évados promoképek
2016. június 08. 16:59

Felkerültek a galériába az 1. évad promóciós képei, próbáltam az összeset, a Neten fellelhető legjobb minőségben feltenni, így a galéria 148 képpel bővült:

 

Gilmore girls promotional pictures

Comments

Alexis Bledel és Lauren Graham filmográfiája, Edward Hermann és Milo Ventimiglia néhány filmje
2016. június 03. 16:33

Gilmore girls fan oldal
Mivel legutóbb sikerült egy, a Gilmore girls szereplőire centralizált online TV műsort elhozni nektek, gondoltam kipróbálom én is, megnéztem a napokban pár filmet és sorozatepizódot a TV-ben, amik a Szívek szállodája stábjához köthetőek, és úgy gondoltam, hogy helye van egy-egy kis leírásnak az oldalon egyes filmekhez/sorozatokhoz.

Eddig összesen 11 filmhez készült el a rövid kis ismertető, a film plakátjával, stáblistájával, trailer-ével, és egyéb infóival együtt, ezeket pedig 4 filmográfiába bele is rendeztem, így nem csak akkor tudjátok elérni őket, mikor nemsokára adásba kerülnek, hanem máskor is.

Lauren Graham (Lorelai Gilmore) és Alexis Bledel (Rory Gilmore) teljes filmlistáját megtalálhatjátok már az oldalon, Edward Hermann (Richard Gilmore) és Milo Ventimiglia (Jess Mariano) filmográfiája még csak részben elérhető az oldalon, az érintett filmekkel de majd bővülni fog az is.

Most pedig jöjjenek a linkek:
Lauren Graham filmográfia:

– Max
– Isteni szikra
– Férjhez mész, mert azt mondtam
– Édes November

Alexis Bledel filmográfia:

– Jenny esküvője
– Dollár, kanna, szerelem

Milo Ventimiglia filmográfia:

– Kiválasztva
– Hősök

Edward Hermann filmográfia:

– Rose karácsonya
– Sokk a jóból
– Gyilkos felvonó

Comments

1. évad zenék, part2, Staff menüpont, szereplők a TV-ben menüpont
2016. június 01. 15:55

Szívek szállodája zene

Sziasztok!
Ma elhoztam nektek az első évad zenei válogatásának második felét, amit itt meg is nézhettek. Érdekesség, hogy az első évad második felében (pontosabban a 14. részben) tűnt fel legelőször Stars Hollow trubadúrja, akit a fenti képen látható úriember formált meg, neve Grant Lee Phillips, aki a való életben is zenész/énekes. A teljes első évados lejátszási lista már lejátszható:

Ezen kívül elkészült a Staff menüpont is, ahol a színészek, írók és rendezők életével, filmjeivel fogok foglalkozni. Első almenüpontnak elkészítettem a Szereplők a TV-ben nevűt, ahol folyamatosan tájékozódhattok arról, hogy egyes színészeknek (Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Milo Ventimiglia, Jared Padalecki, Matt Czuchry, Edward Hermann, Kelly Bishop, Yanic Truesdale, Keiko Agena, Melissa McCarthy, Liza Weil, Liz Torres, Sally Struthers, David Sutcliffe) mikor és melyik TV-ben adják egyes filmjeit, sorozatait.

Comments

Újabb bejegyzések 4 3 2 1 Régebbi bejegyzések